Intercomsystemen

Met de nieuwe, modulaire, IP-intercomsystemen van Hikvision is een ideale configuratie samen te stellen. Slechts één kabel met standaard PoE is nodig om de op maat geconfigureerde buitenpost te voeden, inclusief alle gekozen onderdelen.

Voor één, zeven, dertien, zeventien huisnummer(s) of voor een heel appartementencomplex, met of zonder kaartlezer, u bepaalt zelf de samenstelling van het intercomsysteem.

Voor elk huisnummer gebruik u één of meerdere binnenschermen, welke via PoE gevoed kunnen worden. Op het touchscreen kunt u de oproep ontvangen, snapshots maken, en IP camera's in het netwerk bekijken (2 instelbaar).

De buitenpost kan bijvoorbeeld worden voorzien van een cameramodule. De Hikvision Modulaire intercom zorgt ervoor dat alles perfect in beeld komt. De 2MP-camera heeft WDR zodat personen ook met tegenlicht nog goed zijn te herkennen. Bovendien bieden ze een openingshoek van 180°, zodat ook de omgeving bekeken kan worden als er iemand voor de deur staat. Er is slechts één netwerkaansluiting nodig, die via PoE gevoed kan worden. Alle toegevoegde modules (maximaal acht) worden gevoed via de cameramodule. Er zijn frames voor de buitenposten voor één, twee of drie modules. Als meer modules nodig zijn, kunnen er frames worden gekoppeld.

* D.m.v. extra binnen- buitenposten zijn de sets verder uit te breiden. 
* De sets zijn exclusief installatiekosten.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor een systeem op maat inclusief installatie neemt u dan contact met ons op.

  • - Betaalbare draadloze of bedrade intercom oplossingen
  • - Via smartphone, tablet of binnenpost zien wie er voor de deur staat
  • - Meerdere binnenunits mogelijk
  • - D.m.v. elektrische sloten / magneten op afstand deuren openen ook middels tags en passen
  • - Registratie d.m.v. foto's wie er langs is geweest
  • - 2 weg communicatie met de persoon die voor de deur staat